HomeLivsstilVilken är den bästa adventskalendern för öl?

Vilken är den bästa adventskalendern för öl?

Vi vet att det inte direkt är en adventskalender, men Craft beer Club erbjuder många extrafunktioner som gör det enkelt att beställa. Vi vet att det inte precis är en adventskalender, men Craft Beer Club erbjuder många extrafunktioner som gör det enkelt att beställa. Om du bara gillar vissa ölsorter är det ofta bra att ta en titt på vad som ingår i adventskalendern för att se till att den innehåller ett urval som du kommer att gilla att dricka. Den trädformade kalendern står upp på sin träbas och rymmer 24 ölflaskor (eller även små flaskor vin om du vill byta ut den).

Inte bara i USA, utan även i flera andra länder, ser ölkännare varje år fram emot det spännande ölutbudet i denna kalender.

Vad är en adventskalender för öl?

Det är i princip samma sak – med undantag för märkningen – som Give Them Beer-lådorna, eftersom de är tillgängliga via Give Them Beer. I stället för små presenter innehåller en öladventskalender en dryck för varje dag fram till den 25 december, och det är en rolig aktivitet att njuta av tillsammans med familj och vänner, oavsett vilken högtid du firar. Dessutom kräver de flesta rederier att någon över 21 år ska vara hemma för att ta emot leveransen, så du bör planera därefter den dag din adventskalender ska anlända. Gör din smak redo för 12 hantverksöl från bryggerier runt om i landet; förvänta dig belgare, stouts, New England IPAs och fler fantastiska alternativ.

References:

Relaterbara artiklar

Populära artiklar