HomeUpptäckVem äger escobar inc?

Vem äger escobar inc?

Gustafsson föredrar att inte berätta detaljerna om civilstånd och skilsmässa. Olof Gustafsson startade sitt första företag vid 13 års ålder och sålde serier på nätet i Sverige och vid 17 års ålder drev Olof framgångsrikt fyra företag i Sverige. Den kända affärsmannen Robert Gustafsson är gift men han har inte avslöjat sin frus namn och ingen har sett hans fru. Gustafsson nuvarande ålder 26 år.

Gustafssons tidigare förhållanden, ex-flickvänner och tidigare uppkopplingar.

Hur rik är Olof k gustafsson?

Kändisar vill oftare hålla sina kärleksaffärer hemliga, om du råkar veta namnet Olof K.

Vem äger Escobar Inc?

Enligt Gustafsson, även känd som ”El Silencio som av Escobar inc:s hemsida har alla produkter som beställts och betalats via Klarna skickats ut till kunderna. Att stämningar kan skada en pågående börsnotering är sant, men det är tveksamt om Escobar Inc skulle ha något inflytande över Klarnas planerade börsnotering. Och i gengäld lockade bevakningen miljontals visningar, vilket översattes till potentiell försäljning för Escobar Inc. Alla som gör något som har med Pablo Escobar att göra bör rådgöra med oss i förväg, säger Olof Gustafsson, vd för Escobar Inc.

Företaget kan sedan manipulera sina betalningsleverantörer som Stripe, CCBill och bankföretaget Klarna så att de tror att beställningarna har levererats framgångsrikt till kunderna, vilket utlöser att de släpper postorderna till Escobar Inc.

References:

Relaterbara artiklar

Populära artiklar