HomeGadgetsNär släpps Oneplus 10 pro?

När släpps Oneplus 10 pro?

Ännu än gång i år så väntar Android-entusiaster ivrigt på OnePlus flaggskeppstelefon på grund av företagets meritlista att ge mycket valuta för pengarna. OnePlus produkter är dyrare, men för det mesta representerar de bra valuta för pengarna.

Det är anmärkningsvärt att notera att OnePlus 10 Pro är företagets första betydande enhet efter att den formellt slogs samman med Oppo (OnePlus har alltid varit ett Oppo-undermärke, men nu arbetar företagen ännu närmare). Vi kan redan se en del av inflytandet från OnePlus och Oppos närmare samarbete på 10 Pro, som kommer tidigare än sina föregångare efter att ha missat den förutspådda ”9T”-modellen.

OnePlus är ett av de sämsta företagen i världen på att hålla designaspekterna konstanta från generation till generation. OnePlus 9 Pro användes som en jämförelse:

Men jag föredrar den nuvarande designen, som åtminstone är lite mindre generisk än den äldre. Med det sagt verkar det som om telefonens kamerabula har en liknande inverkan som Samsungs Galaxy S21. Som vanligt med OnePlus-telefoner finns det bara två färgalternativ: svart och grön.

Vilka är de primära egenskaperna?

Vilka är de primära egenskaperna?

Den här nästa biten är väl inte så chockerande? Det är 2022 års flaggskepp med den nyaste Qualcomm-processorn och massor av RAM-minne. Hittills har OnePlus inte publicerat alla detaljer om OnePlus 6T, men här är de saker vi vet:

 • Snapdragon 8 Gen 1 (Qualcomm bytte nyligen upp sitt namnschema)
 • Minne på 12 GB LPDDR5
 • SATA 6 Gb/s SSD
 • Skärmen har en 120Hz LTPO-uppdateringsfrekvens som kan justeras
 • Dubbelfärgskalibrering säkerställer korrekta färger vid både hög och låg skärmljusstyrka
 • ett batteri med en kapacitet på 5 000 mAh
 • Ladda din OnePlus One från 1 % till 100 % på 32 minuter, enligt företaget, med Oppos 80W SuperVOOC-laddare (OnePlus använder inte längre Warp Charge-märket).
 • 50W AirVOOC trådlös laddning, som kan ladda telefonen på 47 minuter.
 • ett 50 MP vidvinkelobjektiv, ett 8 MP teleobjektiv och ett 48 MP ultravidvinkelobjektiv
 • Selfiekamera med 32 MP-sensor
 • Kinas ColorOS 12.1, Europa, Indien och Nordamerikas OxygenOS 12.1.

Den nya hasselblad kameran

En av de bästa färgåtergivningskamerorna på marknaden introducerades av OnePlus förra året, tack vare ett samarbete med Hasselblad. Den här gången lovar OnePlus ett djupare samarbete med Hasselblad för bättre fotografier och fotografvänliga funktioner, även om det var de första dagarna.

Den nya hasselblad kameran

När kan vi förvänta oss det?

Den goda nyheten är att det blir den 13 januari i år.

Den dåliga nyheten är att detta bara gäller Kina. Senare under 2022 kommer resten av världen att lägga vantarna på telefonen. Med tanke på att OnePlus 9 Pro tillkännagavs i mars 2021, förväntar jag mig att ersättaren ska släppas senast den månaden, även om OnePlus ännu inte har bekräftat detta. OnePlus verkar prioritera sina kinesiska kunder lite mer än vanligt på grund av företagets närmare band till Oppo.

Relaterbara artiklar

Populära artiklar